Home                               »
 Contact                             »
 
Atasamente pentru:
 ■ Utilaje agricole          »
 ■ Utilaje constructii      »
 ■ Utilaje municipale      »
 ■ Utilaje reciclare         »
 ■ Utilaje forestiere         »


Cupa multifunctionala pentru salubrizare
Cupa multifunctionala pentru salubrizare
Va oferim cupe multifunctionale cu clema hidraulica si pereti laterali indepartabili de diferite latimi de la 1.5m la 2.5m si capactiati de la 495 litrii la 2100 litrii pentru firme de salubrizare, fiind foarte practice in activitati gospodaresti, in adunarea gunoiului menajer municipal ori chiar al materialelor lemnoase, crengi si copaci rezultati din intretinerea zonelor verzi etc.

Aceste cupe vi le putem adapta la orice tip si model de utilaj purtator, de la incarcatoare frontale, la mini incarcatoare ori incarcatoare telescopice si altele.

Aceste modele le oferim si in varianta "T" mai robusta si de mai mare capacitate volumetrica de pana la 2.1mc (2100 litrii) la latimea cupei de 2.5m pentru incarcatoare pe roti si incarcatoate telescopice.


 
Atasamente.ro este un domeniu al EuroMarketing SRL. Web: www.atasamente.ro Email: info@atasamente.ro

Confidenţialitatea ta este importantă pentru noi. Ca urmare, vizitand oricare pagina al acestui site, puteti fi sigur ca nu colectam nici un tip de data cu caracter personal in timpul vizitei dv-stra pe paginile noastre, iar in cazul in care serverul sau terte persoane ar face-o fara acordul nostru, noi firma Euromarketing SRL nu vom folosi la nimic acele date.
 
Programming by: Pagelex™  |  Host by: BexHost.com