Home                               »
 Contact                             »
 
Atasamente pentru:
 ■ Utilaje agricole          »
 ■ Utilaje constructii      »
 ■ Utilaje municipale      »
 ■ Utilaje reciclare         »
 ■ Utilaje forestiere         »


Cupa de incarcator frontal
Cupa de incarcator frontal
Va oferim cupe de incarcator frontal pentru toate tipurile si modelele de incarcator frontal de tractor cat si pentru mini incarcatoare articulate, incarcatoare telescopice etc. Cupele le proiectam si fabricam in functie de sarcina de ridicare al utilajului dv-stra, si in functie de tipul materialului de manipulat dar nu in ultimul rand, in functie si de bugetul clientului.

Pentru a va transmite oferta de pret si de livrare va rog sa ne transmiteti solicitarea dv-stra prin e-mail: info@atasamente.ro sau tel. 0745-202344 furnizand urmatoarele date:  Marca si model incarcator, Sarcina maxima de ridicare sau de balans, Natura materialului de manipulat, Latimea minima/maxima al cupei in cazul in care trebuie sa aveti acces cu ea prin usi, Bugetul maxim alocat pentru cupa. In functie de aceste date, va vom transmite oferta noastra cea mai buna.
 

 
Atasamente.ro este un domeniu al EuroMarketing SRL. Web: www.atasamente.ro Email: info@atasamente.ro

Confidenţialitatea ta este importantă pentru noi. Ca urmare, vizitand oricare pagina al acestui site, puteti fi sigur ca nu colectam nici un tip de data cu caracter personal in timpul vizitei dv-stra pe paginile noastre, iar in cazul in care serverul sau terte persoane ar face-o fara acordul nostru, noi firma Euromarketing SRL nu vom folosi la nimic acele date.
 
Programming by: Pagelex™  |  Host by: BexHost.com