Home                               »
 Contact                             »
 
Atasamente pentru:
 ■ Utilaje agricole          »
 ■ Utilaje constructii      »
 ■ Utilaje municipale      »
 ■ Utilaje reciclare         »
 ■ Utilaje forestiere         »


Dinti de cupa
Dinti de cupa
Va oferim de pe stoc si la comanda dinti de cupa pentru majoritatea tipurilor de mini incarcatoare, excavatoare si buldoexcavatoare din Romania. Lucrand cu dinti in stare buna, reduceti considerabil atat consumul de carburant al utilajului, cat si uzura utilajului, datorita necesarului de forta mult mai redusa decat la sapatul fara dinti sau dinti uzati.

Va oferim dinti de tip: Bobcat, Bofors, Caterpillar, Esco, FAI-FKI, Fiat, JCB, New Holland, FN-BT, Hannomag, Ihimer, JCB, Komatsu, Kubota, Lenhoff, Mini-Z, New Holland, Palazzani, Terex (Fermec-MF-Schaeff), Uni-Z, Venieri, Wacker-Neuson.


Dinti de buldoexcavator JCB


Dinti de buldoexcavator NEW HOLLAND


Dinti de buldoexcavator Komatsu


Adaptoare de dinti CATERPILLAR prinse cu surub


Tipuri de dinti (varfuri) pentru Caterpillar atasabile la adaptoarele de mai sus


In cazul in care nu ati gasit tipul sau codul cautat printre cele de mai sus, atunci va rugam sa ne transmiteti codul piesei originale la info@atasamente.ro si noi va vom identifica piesa in baza noastra de date, deoarece acesta este mult mai mare decat ce am afisat aici.

 
Atasamente.ro este un domeniu al EuroMarketing SRL. Web: www.atasamente.ro Email: info@atasamente.ro

Confidenţialitatea ta este importantă pentru noi. Ca urmare, vizitand oricare pagina al acestui site, puteti fi sigur ca nu colectam nici un tip de data cu caracter personal in timpul vizitei dv-stra pe paginile noastre, iar in cazul in care serverul sau terte persoane ar face-o fara acordul nostru, noi firma Euromarketing SRL nu vom folosi la nimic acele date.
 
Programming by: Pagelex™  |  Host by: BexHost.com